Netwerkorganisatie

Jazz Coaching & Training is een netwerk van ervaren zelfstandigwerkende coaches, trainers en HR professionals. Initiatiefnemer en eigenaar van Jazz Coaching & Training is Marion Riteco. 

Marion Riteco

Even voorstellen.... mijn naam is Marion Riteco en ik ben eigenaar en initiatiefnemer van Jazz Coaching & Training. Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en wat ons beweegt. Je zou kunnen zeggen dat dit echt mijn passie is. Vanuit verschillende invalshoeken heb ik naar mezelf en de mensen om me heen waargenomen. Daar waar hedendaagse wetenschap, best practices en eeuwenoude wijsheden samenkomen, daar ligt mijn interesse.  
Ik spreek en versta de taal van de energie als geen ander. De taal van de energie? Energie in de brede zin van het woord van E-moties (energie in beweging), het hoger bewuste, het onbewuste en het wetende veld. Ik help je dit tastbaar en concreet kunt maken en hoe je het kunt toepassen en benutten in je werk en je leven. 

‘Leer te zien, hoe alles in verbinding staat met alles.’ Leonardo da VinciMijn visie: We willen allemaal graag gelukkig en gezond zijn, vrijheid en vrede ervaren en leven in verbinding met anderen en alles om ons heen. Als we gevoel hebben dat we hier zelf invloed op hebben en weten hoe, dan hebben we de regie in handen en zijn we als mens in staat tot mooie en grootste dingen. ‘Be the change, you want to see in the world’. Dit is voor mij persoonlijk meesterschap en gezamenlijk meesterschap. Hebben we dit gevoel niet, dat de schuld buiten onszelf ligt, dat we er geen invloed op hebben, dan komt onze duistere kant naar boven. Kortom, het mooiste en beste wat we als mens kunnen bereiken is volledig mens zijn. Volledig mens zijn ‘persoonlijk meesterschap’ is leven in verbinding met onszelf en de wereld om ons heen.

Mijn missie: Be the change I want to see in the world. Een bijdrage leveren aan een menselijkere wereld. Aan wat ons als mensen liefdevol, zorgzaam, gelukkig en vrij maakt. Tastbaar maken dat we door persoonlijk meesterschap en gezamenlijk meesterschap hetgeen kunnen bereiken waar we allemaal naar op zoek zijn: geluk, liefde, verbinding met de wereld om ons heen, gezondheid, succes, vrijheid en vrede. En vooral tastbaar maken: We kunnen allemaal een waardevolle bijdrage leveren aan het geheel. We kunnen echt allemaal de verandering zijn, die we willen zien in de wereld en van daaruit heel succesvol zijn.

Hoe dan?
De Jazz methode, een unieke combinatie van hedendaagse wetenschap, best practices en eeuwenoude wijsheden. Een traject bestaat altijd uit coaching en training, zodat je het geleerde ook direct in de praktijk kunt brengen. Tastbaar maken wat voor ons bewustzijn vaak verborgen blijft. Het tastbaar maken van je onbewuste, je innerlijke wijsheid en het wetende veld. Daarbij maak ik gebruik van hedendaagse wetenschap, methodes om te ervaren (best practices) en eeuwenoude wijsheid. Hierdoor leer je nog beter waar te nemen en je volledige potentieel te benutten en toe te passen in je dagelijks leven en werk. Welke interventies er nodig zijn, om de energie beter te laten stromen, zodat het volledige potentieel benut kan worden. Om vandaaruit tot mooie oplossingen te komen, die dienend zijn voor de korte en de lange termijn.

Door mijn jarenlange ervaring als Strategisch HR Business partner. Heb ik een goed gevulde rugzak met kennis en methodieken verzameld, die ik graag met anderen deel. Het is hetgeen ik zelf graag had willen weten aan het begin van mijn carrière. Voor mij persoonlijk en voor het uitvoeren van mijn vak. Al snel kun je er zelf mee aan de slag en daarmee krijg je de regie (terug) over je leven en je werk. Je ervaart meer plezier, meer flow en behaalt betere resultaten. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden, als je gebruik maakt van de kennis en kunde die beschikbaar is. Als je de inzichten uit de bedrijfskunde en hedendaagse wetenschap weet te combineren met de best practices en inzichten uit de eeuwenoude wijsheidstradtities, kun je je volledig potentieel als mens en als team ontwikkelen en benutten. Jazz Coaching & Training helpt je daar graag bij.

Met welke resultaten? Meer in lijn leven met wat je echt belangrijk vindt. Beter kunnen functioneren als team. Van overleven naar leven. Van een groep mensen naar co-creatie. Weer in contact met je innerlijke wijsheid en intuïtie. Meer energie en inspiratie. de baan vinden die echt bij je past. Je organisatie doelstellingen behalen. Lees ook wat anderen zeggen.....
De teamleden.........

Jazz Coaching & Training ben ik niet alleen. Ik werk regelmatig samen met anderen, in wisselende team samenstellingen. Jazz Coaching & Training is een netwerk van ervaren zelfstandigwerkende coaches, trainers en HR professionals. Ik stel je graag voor aan mijn collega’s.....


Lies Wouters 


Arbeids- en organisatiepsycholoog met een voorliefde voor de positieve psychologie. Auteur van het boek: Hoe dan? Vind je eigen superkracht. Een heldere analyse met een glimlach.

Jasper Tolhuijs

Jasper is oprichter en eigenaar van De Wandelcoach, specialist in Werkfit trajecten. 
Hij heeft een warm hart voor de zorg en is een fanatiek sporter. 
Hij doet zijn werk met de nodige humor en empathie. 

Fons Aranda

Meditatie/mindfulness trainer en yoga leraar. Voorheen werkzaam in de techniek. Sinds 15 jaar beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme. Fons is iemand bij wie je je direct thuis voelt.


Jo-Anne Otten

Interactivist! 
Communicatief vaardige ‘buiten de gebaande paden-denker’. 
Activeert mensen en organisaties (samen) te werken vanuit hun essentie met warmte en humor.

Jolanda Looije

Projectleider, trainer en coach. Voormalig directeur bij een grote welzijnsorganisatie. Jolanda heeft een groot hart voor welzijn van mens en organisatie. Ze heeft het vermogen om je direct op je gemak te stellen. 

Kim Hart

Trainingsacteur Kim Hart is er van overtuigd dat je pas iets leert, als je het echt voelt. In het vak van trainingsacteur combineert ze haar achtergrond  in het middelbaar onderwijs met haar liefde voor spelen. Ze haalt er plezier uit om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.