Netwerk organisatie

Jazz Coaching & Training is een netwerk van ervaren zelfstandigwerkende coaches, trainers en HR professionals. Wij leggen ons erop toe mensen te helpen hun persoonlijke kracht te verbeteren. Het is een ontdekkingsreis die we samen aangaan. 

Marion Riteco

Even voorstellen.... mijn naam is Marion Riteco en ik ben eigenaar en initiatiefnemer van Jazz Coaching & Training. 


Persoonlijk Meesterschap en Duurzaam Ondernemen, hoe doe je dat? Samen zoeken naar een oplossing die voor jou, jullie werkt dat is mijn werkterrein. Jaren geleden las ik een artikel over hoe je als organisatie alleen innovatief kunt zijn, als je functioneert als een Jazz Band. Dat vond ik zo herkenbaar en inspirerend, dat ik vanaf toen besloot dat mijn bedrijf Jazz Coaching & Training gaat heten. 


Ik heb veel ervaring met het begeleiden van groepen. Door de manier waarop ik de processen analyseer, weet ik enerzijds feilloos de vinger te leggen op de zere plekken en de belemmeringen, qua groepsdynamiek en anderzijds ziet ze wat er in de specifieke groepsdynamiek nodig is om het volledige potentieel te benutten, om zo de gewenste bedrijfsresultaten te bereiken. 

Van nature doe ik alles heel intuïtief en ben ik een echte systeemdenker. In mijn werk als HR business partner en andere functies wist ik daarmee altijd goede resultaten te behalen en mensen met me mee te krijgen. Ik help anderen graag bij het vinden wat voor hun werkt in de praktijk. Daarom heb ik de afgelopen jaren heel veel tijd en energie geïnvesteerd in meer kennis en kunde, om mijn intuïtie en inzichten terug te vinden in wetenschappelijke onderbouwing. Om deze vervolgens te vertalen naar modellen en methodieken die praktisch in te zetten zijn. Met als doel, dat je er zelf mee aan de slag kunt en daarmee de regie (terug) krijgt over je leven en je werk. 

In de loop der jaren heb ik een goed gevulde rugzak met kennis en methodieken verzameld, die ik graag met anderen deel. 

Het team

Lies Wouters 

Arbeids- en organisatiepsycholoog met een voorliefde voor de positieve psychologie. 
Auteur van het boek: Hoe dan? Vind je eigen superkracht. 

Een heldere analyse met een glimlach.

Jasper Tolhuijs

Jasper is oprichter en eigenaar van De Wandelcoach, specialist in Werkfit trajecten. 
Hij heeft een warm hart voor de zorg en is een fanatiek sporter. 
Hij doet zijn werk met de nodige humor en empathie. 

Jolanda Looije

Projectleider, trainer en coach. Voormalig directeur bij een grote welzijnsorganisatie.
Jolanda heeft een groot hart voor welzijn van mens en organisatie. Ze heeft het vermogen om je direct op je gemak te stellen. 

Jo-Anne Otten

Interactivist! 
Communicatief vaardige ‘buiten de gebaande paden-denker’. 

Activeert mensen en organisaties (samen) te werken vanuit hun essentie met warmte en humor.

Fons Aranda

Meditatie/mindfulness trainer en yoga leraar. Voorheen werkzaam in de techniek. Sinds 15 jaar beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme. 

Fons is iemand bij wie je je direct thuis voelt.