Quantum Coaching & Training

The QUANTUM FIELD responds not to what we want; 

it responds to WHO WE ARE BEING. 

- Joe DispenzaInzicht in de ijsberg

Bij Quantum Coaching & Training breng ik je op een vrij eenvoudige manier in contact met quantum veld ook wel ‘het wetende veld’, ‘het veld van het lege midden’ ‘vijfde dimensie’ ‘ verlichting’ genoemd. Iedereen kan toegang krijgen. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben. Het begeleiden van een opstelling is echter een ambacht. Als begeleider heb ik al tientallen opstellingen begeleid. Als representant heb ik al in ruim honderd opstellingen gestaan. Het belangrijkste is leren waar ten nemen voorbij je eigen oordelen en overtuigingen, zodat de informatie zuiver is. De informatie vanuit het wetende veld is altijd gebaseerd op universele wijsheid en liefde. 

Het proces: 

 • Goede aarding - in contact met je lichaam en het hier en nu. 
 • Afbakening: Helder krijgen van de vraag of het inzicht dat je wilt bereiken met de opstelling. 
 • Je kunt alleen een opstelling doen voor jezelf, of wat jij zou kunnen doen in een bepaalde situatie. 


Resultaten: 

 • Ik leer je hoe je het wetende veld kunt betreden en hoe je er weer uit kunt stappen. 
 • Je krijgt nieuwe inzichten vanuit het wetende veld.
 • Er veranderd vaak het een en ander in de dynamiek. 
 • Het werkt transformatief. 


Professionele begeleiding: 

 • Helderheid en deskundige begeleiding: ik ben getraind in het kijken voorbij mijn eigen overtuigingen en oordelen. 
 • Een veilige setting. 
 • Een helder verslag van de opstelling. 
 • Tientallen opstellingen begeleid.
 • In honderd opstellingen gestaan als representant.
 • De methode die ik zelf het meeste gebruik als ik ergens mee worstel, waar ik inzicht in wil krijgen.


Duur: Reken zeker 2,5 uur voor het hele proces. En het is belangrijk om daarna vrij te plannen. Zodat je even lekker de natuur ik kunt gaan of een andere vorm van ontspanning kunt opzoeken. 


Ervaringen van anderen: Je krijgt het niet bedacht, je kunt het alleen ervaren....


Ik heb bij Marion een opstelling gedaan voor een persoonlijke situatie waar ik niet uitkwam.
Haar begeleiding gaf mij de rust en het gevoel van veiligheid die ik nodig had om aan de opstelling te beginnen. 

Het is tijdens de opstelling duidelijk dat zij beschikt over ruime kennis en ervaring. Dit is te merken aan de rust en het vertrouwen dat zij uitstraalt. Eender wat er gebeurt of bovenkomt tijdens de uitvoering, zij reageert in alle rust en weet meteen hoe verder. Ze drong niets op en gaf ruimte voor mij om in mijn eigen tijd wel of niet verder te gaan. Ook op de momenten dat het heel moeilijk is laat ze de ruimte om dit er te laten zijn, in zoverre dat ik dat prettig vind. Ik had de hele tijd het gevoel dat zij de zijwieltjes was die ik nodig had om door te fietsen.

In mijn geval ging de opstelling over een heftige situatie en het leverde mij heel veel inzichten op. Ik ben overtuigd dat dit voor ook veel minder heftige situaties een oefening kan zijn die je verder op weg kan helpen. - Ondernemer

🌟🌟🌟🌟🌟Mijn eerste ervaring met Systematisch werken had ik bij en met Marion Riteco.

Toen ik bij Marion aankwam was ik best gespannen. Ik wist niet wat er te gebeuren stond en de spanningen waren voor Marion ook zichtbaar. Ze begon me rustig uit te leggen hoe we te werk zouden gaan en stelde me nog extra gerust dat ik niets hoefte aan te gaan wat ik niet wou. Het was allemaal aan mij, ik was niets verplicht en helemaal vrij om mijn grenzen aan te geven. 

Marion haar begeleiding was top! . Ik voelde me begrepen en gesteund wat me het benodigde vertrouwen gaf om me te ontspannen en over te geven aan het proces. 

Marion had direct door wanneer ik in mijn hoofd en in de weerstand terecht kwam. Ze bracht me keer op keer geduldig terug in het zijn/ervaren en stelde de juiste vragen waardoor ik steeds op een diepere laag contact met mezelf kon maken. Het heeft me diverse mooie inzichten opgeleverd die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. Ik vond het een bijzonder waardevolle ervaring. 

Marion is een heuse professional, haar liefdevolle en compassievolle houding gaf me precies die steun en kracht om me te durven verbinden met de ‘donkere’ stukken in mezelf, die ik jaren lang vakkundig uit de weg was gegaan. 

Dankjewel Marion voor het naast me staan en je liefdevolle begeleiding.  

🌟🌟🌟🌟🌟

🎼 The answers my friend, are blowing in the wind. 

The answers are blowing in the wind. 🎶 Bob Dylan

Een sessie met een opstelling

Voorbij het oordeel van goed en fout, ligt een veld. Daar ontmoeten we elkaar. Rumi

Inmiddels heb ik tientallen opstellingen begeleid. Zowel 1 op 1 als groepsopstellingen. Ook heb ik in ruim 100 opstellingen gestaan als representant. Het blijft voor mij een van de favoriete methodieken om mee te werken. Het is zo bijzonder welke informatie je uit het veld kunt ontvangen. Het is altijd dienend en liefdevol. Ook heb ik inmiddels de ervaring dat het op verschillende lagen effect heeft op het hele systeem. Op je eigen leven en het systeem waar je onderdeel vanuit maakt. Een opstelling als deze is ook een vorm van een reading. Door de professionele begeleiding krijg je zuivere informatie en de informatie die dienend is voor jou op dat moment. De opstelling werkt op verschillende manieren door, waardoor je soms na een aantal weken een verandering ervaart bij jezelf en een verandering ziet in je omgeving. 

Vaak willen mensen eerst meer weten over hoe het werkt, etc. Echter je kunt het Quantum veld alleen ervaren, woorden schieten te kort. In de procesbeschrijving hierboven vind je informatie over het proces, in combinatie met de informatie hieronder heb je alle informatie die je nodig hebt. 

Op maat gemaakt voor jou, jouw vakgebied, of organisatie. 

Je kunt zelf in een opstelling staan, of representanten vragen. 

Mensen, dieren, edelstenen, playmobiel poppetjes kunnen representant zijn voor je opstelling. 

Het quantum veld bevat alle informatie. Het is het veld van universele wijsheid en liefde. 

Je vraag en intentie werken als een kompas, zo krijg je de juiste informatie. 

Essentiële oliën kunnen het proces ondersteunen. 

Als je behoefte hebt aan meer structuur kan dat ook.

Neem na de sessie voldoende tijd om na te genieten. 

Een sessie met een Reading

Waarnemen zonder oordeel is de hoogtste vorm van intelligentie. J. Krishnamurti

Een sessie met een Reading. Wat is een reading? In een reading geef ik jouw hoger bewuste een stem. Dit doe ik naar aanleiding van een vraag of situatie waar je inzicht in wilt krijgen. Een Reader is iemand die naast een ontwikkelt hoger bewuste het readen als ambacht eigen heeft gemaakt. Dat betekent dat ik goed onderscheid kan maken tussen wat ik read, oftwel helder waarneem en mijn eigen overtuigingen. In principe kan iedereen leren te readen, of wellicht kun je het al. Het ambacht schuilt echt in het feit dat je de informatie zuiver doorgeeft, zonder enige vorm van kleuring. Daarin herken je het meesterschap. 

Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen. Ik kan je wel inzicht geven in de situatie en welke mogelijkheden je hebt. Het is informatie in wat jou, op dit moment dient. 

Een Reading is de liefdevolle informatie van je eigen hogerbewuste, die je innerlijke wijsheid direct herkent. 

Een sessie met Aroma therapie

Het gebruik van geuren is zo oud als de mensheid zelf. Etherische oliën ruiken niet alleen lekker, maar beïnvloeden ook het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest op een positieve manier. Je reukzin is je meest primaire zintuig, dat rechtstreeks verbonden is met je hersenen en zenuwstelsel. Veel mensen ervaren direct effect. Sommige geuren hebben direct invloed op hoe je mentale en emotionele welzijn. Met etherische oliën kun je ook je fysieke welzijn beïnvloeden.
Young Living is een natuurlijk product. Elke plant geeft een andere hoeveelheid essentiële olie. Zo heb je voor een liter lavendelbloesem 150 (!) kilo bloeiende lavendeltoppen nodig. De moleculen van natuurlijke etherische oliën zijn ontzettend klein. Hierdoor kunnen ze je lichaam via je longen binnenkomen of door je huid dringen. Synthetische olie heeft dit effect niet. 

Enkele voorbeelden van toepassingen: 

 • Peppermint - Deze olie noem ik de mindfulness olie. Heerlijk om je gebruiken voordat je gaat mediteren. Je voelt je focus toenemen wordt je ontspannener er energieker. Je kunt deze olie ook goed gebruiken als je wat moe bent en toch moet autorijden, of tegen wagenziekte.  
 • White Angelica - helpt je om te calmeren en te ontspannen. Het helpt je te beschermen tegen negatieve energie. 
 • Joy - Geeft je een gevoel van plezier en verhoogt je trilling. Plezier en blijdschap heeft een hoge trilling. 
 • EN-R-GEE - Revitaliseert met een melange van stimulerende oliën en helpt je mentale alertheid te herstellen. Het werkt opbeurend en versterkend en verhoogt de energie op een natuurlijke manier zonder te overstimuleren. 
 • R.C. - Fijne olie voor je luchtwegen. Ter ondersteuning van Methode beter ademen®️ Als je bijvoorbeeld last hebt van pollen. Of als je moeilijk kunt slapen door benauwdheid of last van je keel. Even een druppeltje op je borst wrijven voor het slapen gaan. 


Zet de eerste stap en maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.