Jazz Coaching & Training  

Deskundigheid vanuit bezieling. 


Jazz Coaching & Training is een netwerk van ervaren zelfstandigwerkende coaches, trainers en HR professionals. Initiatiefnemer en eigenaar van Jazz Coaching & Training is Marion Riteco. 

Als een gezamenlijke intelligentie kijken naar wat je alleen niet kunt zien. 

Marion Riteco

Even voorstellen.... mijn naam is Marion Riteco en ik ben eigenaar en initiatiefnemer van Jazz Coaching & Training.

Spelen met inspiritie! Als we spelen, dan houden we van de verrassing en het ontdekken. We staan open voor nieuwe ervaringen en we voelen ons energiek en blij. Spelen met spirit gaat ook het even loslaten van wat je al denkt te weten, zodat de werkelijkheid zich kan ontvouwen. Spelen gaat over inspiratie! Levenslust en plezier! 


Door mijn jarenlange ervaring als Strategisch HR Business partner, weet ik hoe je spiritualiteit kunt inzetten binnen je leven en in je werk. Spiritualiteit beoefenen zie ik als een ambacht, die nieuwe deuren opent. Het is een belangrijke bron van vitaliteit: levensvreugde, levenskracht.


Nieuwsgierig naar de resultaten? Lees ook wat anderen zeggen.....Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden, als je gebruik maakt van de kennis en kunde die beschikbaar is. 

De teamleden.........

Jazz Coaching & Training ben ik niet alleen. Ik werk regelmatig samen met anderen, in wisselende team samenstellingen. Jazz Coaching & Training is een netwerk van ervaren zelfstandigwerkende coaches, trainers en HR professionals. Ik stel je graag voor aan mijn collega’s.....


Lies Wouters 


Arbeids- en organisatiepsycholoog met een voorliefde voor de positieve psychologie. Auteur van het boek: Hoe dan? Vind je eigen superkracht. Een heldere analyse met een glimlach.

Jasper Tolhuijs

Jasper is oprichter en eigenaar van De Wandelcoach, specialist in Werkfit trajecten. 
Hij heeft een warm hart voor de zorg en is een fanatiek sporter. 
Hij doet zijn werk met de nodige humor en empathie. 

Fons Aranda

Meditatie/mindfulness trainer en yoga leraar. Voorheen werkzaam in de techniek. Sinds 15 jaar beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme. Fons is iemand bij wie je je direct thuis voelt.


De Jazz methode - Spelen met spirit! 


Jo-Anne Otten

Interactivist! 
Communicatief vaardige ‘buiten de gebaande paden-denker’. 
Activeert mensen en organisaties (samen) te werken vanuit hun essentie met warmte en humor.

Jolanda Looije

Projectleider, trainer en coach. Voormalig directeur bij een grote welzijnsorganisatie. Jolanda heeft een groot hart voor welzijn van mens en organisatie. Ze heeft het vermogen om je direct op je gemak te stellen. 

Kim Hart

Trainingsacteur Kim Hart is er van overtuigd dat je pas iets leert, als je het echt voelt. In het vak van trainingsacteur combineert ze haar achtergrond  in het middelbaar onderwijs met haar liefde voor spelen. Ze haalt er plezier uit om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.