Masterclasses

Leiderschap in bewustzijn

In de masterclass krijg je in een korte tijd het beste wat de professional te geven heeft. Zij of hij deelt zijn kennis en kunde openlijk. Wij geloven in de open source van kennis en het delen van onze persoonlijke verhalen, onze persoonlijke zoektocht. Naast het delen van kennis kun je in de Masterclasses ook ervaren en ontmoet je gelijkgestemden. 

Masterclass:  Zelf genezend vermogen 

Tom Tichelaar - van ziek naar beter

Ruim de helft van de Nederlanders zit weleens niet lekker in zijn vel en heeft last van fysieke, mentale of emotionele klachten. Herken jij dat? Heb je het verlangen weer te zijn wie je was zonder die klachten? Ruim je blokkades uit de weg en kom weer vooruit!

Op 29 januari geeft spreker en ondernemer Tom Tichelaar bij ons een lezing waarin hij je meeneemt op zijn eigen reis van chronisch ziek zijn naar 100% vitaal. Hij vertelt over het zelf-helend vermogen van het lichaam. De rode draad is zijn genezing op eigen kracht nadat bij hem de diagnose CVS (chronisch vermoeidheids- syndroom) werd gesteld. Na 2 jaar in bed liggen was hij het beu en heeft hij zichzelf genezen met behulp van eeuwenoude wijsheden en technieken. Daarna heeft Tom zijn zoektocht voortgezet naar wat er op het gebied van ons zelfhelende vermogen nog meer mogelijk is. We beschikken allemaal over dit vermogen maar vaak we weten niet hoe dit te gebruiken omdat het ons niet wordt geleerd. Tom deelt zijn openhartige verhaal graag want ook jij wilt vast weten hoe je jouw zelf-genezend vermogen kunt ontwikkelen en gebruiken om fitter en vitaler door het leven te gaan.Tom gaat demonstreren hoe dat in zijn werk gaat.Ook jou kan het helpen. Iedereen heeft de sleutel van zijn eigen slot.

Woensdagavond 29 januari van 19.00 - 21.30 uur
Toegang: 15 euro inclusief boek
Meer informatie over Tom:
https://www.tomtichelaar.nl/
Locatie: Trainingscentrum Jazz Coaching & Training, Witte Paal 304c Schagen

 Masterclass: Dankbaarheid

Dr. Lilian Jans-Beken ‘Dr. Dankbaarheid’

Dankbaarheid; mensen reageren vaak blij verrast als ze zegt dat ze een deskundige in dankbaarheid is. Ze vertellen dan dat ze vinden dat er niet meer zoveel dankbaarheid lijkt te zijn in de wereld en dat we veel meer dankbaarheid zouden moeten laten zien. Dat is dan ook precies wat ze wil bereiken: meer aandacht voor dankbaarheid! Dankbaarheid is een emotie die gepaard gaat met meer positieve en minder negatieve gevoelens. Dankbaarheid zorgt ook voor een grotere betrokkenheid tussen mensen, zowel bekenden als vreemden. Met haar expertise, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur, probeert ze de wereld een beetje mooier te maken. 

Lilian isafgestudeerd in de levenslooppsychologie en gepromoveerd in de positieve psychologie. Het onderwerp van haar proefschrift was dankbaarheid en psychische gezondheid. Na haar promotie is ze onderzoek blijven doen als wetenschapper bij het door haarzelf opgerichte Thriving Human Science Center (THSC). Daarnaast geeft ze lezingen over dankbaarheid op universiteiten en bedrijven, en voor andere groepen geïnteresseerden.


Datum volgt..
Meer informatie over Lilian:
https://www.lilianjansbeken.nl/
Locatie: Trainingscentrum Jazz Coaching & Training, Witte Paal 304c SchagenMasterclass: Vind je eigen superkracht

Lies Wouters, Arbeids- en Organisatiepsycholoog

Lies is specialiseerd in de positieve psychologie. Naast het onderzoek dat zij doet naar geluk en veerkracht, staat ze organisaties bij waar het gaat om mentale gezondheid, optimaal functioneren, motiveren en positieve communicatie. Haar missie is om bij te dragen aan het terugdringen van het aantal burnouts in Nederland door te helpen mensen binnen organisaties gezonder en gelukkiger te maken. 


Datum volgt..
Toegang: € 20,— inclusief boek
Meer informatie over Lies:
http://www.omgadvies.nl/
Locatie: Trainingscentrum Jazz Coaching & Training, Witte Paal 304c Schagen