HR Specialist nieuwe stijl

Heb je je weleens verwonderd over een troep vogels?

Een Jazz band is te vergelijken met een groep spreeuwen of ganzen in de lucht. Vliegend door de lucht, als een complexe dans. Complexiteit lijkt iets te hebben van magie. Echter als je de natuurwetten kent, dan is het ineens heel eenvoudig en logisch. Dan erken je en vier je dat een complex systeem betekent dat het geheel in verbinding staat met een kracht groter dan zijzelf en dat het geheel iets kan dat je niet kunt terugvinden in de afzonderlijke delen. Hierdoor kan synergie ontstaan. 

Het zoeken en vinden van synergie is de basis voor het ontwikkelen en managen van Human Resources.    

Een paradigma verschuiving van de mens zien als resource, maar de resources van de mens erkennen als waardevol. Deze verschillende kwaliteiten leren inzetten en in  synergie te laten samenwerken. Dat leidt tot de beste en mooiste resultaten.

Leer jouw Human Resources optimaal inzetten.

 

 • De beste teams vinden nieuwe antwoorden en nemen gecalculeerde risico’s zonder een blauwdruk die specifieke uitkomsten garanderen. 
 • De beste teams zijn continue in dialoog met elkaar, waarin nieuwe ideeen en mogelijkheden worden onderzocht. 
 • De beste teams weten hoe ze kunnen leren van hun fouten en blijven niet hangen in het verleden.  
 • Kortom, de beste teams omarmen de complexiteit en creëren in het moment met oog voor de toekomst. Dat is de reden dat ze zo veerkrachtig, innovatief en vitaal zijn. 

Abonnement HR Business Partner nieuwe stijl:

Samen op zoek naar de beste manier waarop jij de  ‘Human resources’ in je organisatie beter kunt inzetten, ontwikkelen en managen? 

 • Samen een oplossing zoeken voor acute problemen?
 • Samen sparren over complexe vraagstukken? 
 • Een personeelsplan opstellen? 
 • Hulp nodig bij conflictbemiddeling?
 • Samen vitaliteitsprogramma’s?
 • Hulp nodig bij ziekteverzuim en tweede spoortrajecten? 
 • Hulp nodig bij het omgaan met professionals helpen gedurende de misfit fase? 

Gedurende het jaar heb je altijd een HR Business Partner tot je beschikking. 

Waarom Jazz Coaching & Training? 

Wij combineren bedrijfskunde en jarenlange ervaring als HR Business Partner met een zeer uitgebreide kennis over persoonlijke menselijke bronnen. Deze mix maakt Jazz Coaching & Training uniek. We begrijpen de business en hoe je de Human Resources in je bedrijf, organisatie zo goed mogelijk kunt inzetten. Namelijk door zowel het bedrijfskundige aspect te kunnen doorgronden en weten hoe de professionals in de organisatie hun typische menselijke bronnen kunnen activeren en optimaal kunnen inzetten. Wij bieden advies, coaching en training aan, waardoor jij deze kennis toe kunt passen als eigenaar, leidinggevende, manager, HR specialist, projectleider. Met jouw kennis en kunde van de organisatie en jouw persoonlijke expertise in combinatie met wat wij te bieden hebben kun je de human resources in je bedrijf optimaal voor je laten werken. 

Leer jouw Human Resources optimaal inzetten! 

Zet de eerste stap

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. 

Telefoon: 06 2552 5459