Strategisch HR Business Partner 

Op zoek naar een ervaren Strategisch HR Business partner voor een overleg, 
kort gesprek of project? Via een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek brengen we je graag op de hoogte van onze mogelijkheden.

Leer ‘jouw’ Human Resources kennen, ontwikkelen en managen. 

Functioneert jouw organisatie, jouw team als een Jazz band? 

Hoe gaan jullie om met de complexiteit en de continue veranderingen? 


  • De beste teams en leiders weten hoe ze moeten improviseren. 
  • Ze vinden nieuwe antwoorden uit en nemen gecalculeerde risico’s zonder een blauwdruk uitkomsten garanderen. 
  • Ze zijn continue in dialoog met elkaar en nieuwe ideeen en mogelijkheden worden onderzocht. 
  • Ze weten te leren van fouten en blijven niet hangen in het verleden.  In het kort, ze verwelkomen de complexiteit. 
  • Dit is de reden dat ze zo veerkrachtig, innovatief en vitaal zijn. 


Dit is exact de manier van werken, zoals jazz muzikanten dat in een Jazz band doen. Een duurzame onderneming is alleen mogelijk door gezamenlijk meesterschap. Oftwel als je je onderneming functioneert als een Jazz band. 

Incompany trainingen volgens de Jazz methode

Een op maat gemaakte training op het gebied van vitaliteit, burn-out preventie, effectief samenwerken, persoonlijk leiderschap en zelfsturende teams. 

Strategisch HR Business Partner - abonnement. 

Op zoek naar een Strategisch HR Business Partner om mee te sparren, een strategisch personeelsbeleid te laten opstellen, een strategie bijeenkomst te laten organiseren, in te schakelen bij verandertrajecten, opstellen vitaliteitsprogramma of bij andere HR uitdagingen? Maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek en we bespreken de mogelijkheden. 

Een jaarabonnement bestaat uit 4 adviesgesprekken en een incompany workshop naar keuze. Gedurende het jaar heb je altijd een Stragisch HR Business Partner tot je beschikking. 

Organisatie opstelling

Inzicht krijgen in de verborgen dynamiek van een team of de organisatie als geheel? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

De pijlers Jazz methode

Helderheid

Als een gezamenlijke intelligentie kunnen kijken naar wat je alleen niet kunt zien. Hierdoor kun je nieuwe antwoorden vinden en gecaluleerde risico’s nemen.


Vitaliteit

Improviseren en elkaar uitdagen om boven jezelf uit te stijgen. Te komen met nieuwe oplossingen.  Veerkrachtig omgaan met fouten en veranderingen. 


Verbinding

Het verwelkomen van de complexiteit. En zien dat dit betekent dat het geheel iets kan dat je niet kunt vinden in de afzonderlijke delen. Zo kan synergie ontstaan. 


Spiritualiteit

Erkennen en vieren dat je verbonden bent met een kracht groter dan ons allemaal. Dit betekent ook inzien dat we onderling afhankelijk zijn en onderdeel zijn van de generaties na ons. 

Zet de eerste stap, maak een afspraak 

contact opnemen

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.