Persoonlijk Meesterschap

Persoonlijk Meesterschap is een groeiproces naar een meer authentiek leven, waarbij je je eigen human resources volledig hebt ontwikkeld en strategisch weet in te zetten. Je hebt de regie van je eigen leven in handen en weet je vaardigheden in te zetten voor het grote geheel.  

Authenticiteit, Flow, Co-creatie & Lef

Persoonlijke Meesterschap traject 

Een persoonlijk traject volgens de Jazz methode, speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit traject bestaat uit 6 samenkomsten in de natuur. Je krijgt inzicht in jezelf, je patronen, je onbekende hulpbronnen en je blokkades. Vanuit dit inzicht gaan we aan de slag om te komen tot een wezenlijke verandering. Waardoor je meer harmonie en balans zult ervaren in je werk en je leven. Weet hoe je jezelf onbedoeld vastdraait en hoe je jezelf weer los kunt draaien. Hoe je de gewenste vaardigheden kunt trainen en eigen maken. 

Groepstrainingen

Wij bieden diverse groepstrainingen aan. Zoals de 6 weekse training Mindfulness, Brein en Emotionele Intelligentie volgens de Bridgeman methode. Deze methode sluit feilloos aan bij de Jazz methode. Een praktische training, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van hedendaagse hersenwetenschap, best practices en eeuwenoude wijsheid vanuit het Boeddhisme. 

Opstelling volgens de Jazz methode 

Snel en helder inzicht in het systeem waar je onderdeel van uitmaakt: familie systeem, organisatie systeem. Of wil je meer inzicht in je eigen systeem? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Helderheid 

Vitaliteit 

Verbinding

Spiritualiteit 

Resultaten

Meer in lijn leven met wat je echt belangrijk vindt.
Betere relaties thuis en op het werk. 
Meer energie en meer flow ervaren.
Een baan vinden die echt bij je past.
Meer inzicht in je talenten en hoe je ze kunt benutten.
Meer in contact met je intu├»tie en innerlijk weten. 
Hoofd tot rust en meer veerkracht en vitaliteit. 
Van overleven naar leven. 

Zet de eerste stap en neem contact met ons op. 

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.