Duurzaam ondernemen 

Een team met de kwaliteit van een Jazzband weet goed om te gaan met complexiteit en kan boven zichzelf uitstijgen. 

Hoe gaan we om met de complexiteit en de continue veranderingen? De beste teams en leiders weten hoe ze moeten improviseren. Ze vinden nieuwe antwoorden uit en nemen gecalculeerde risico’s zonder een blauwdruk uitkomsten garanderen. Ze zijn continue in dialoog met elkaar en nieuwe ideeen en mogelijkheden worden onderzocht. Ze weten te leren van fouten en blijven niet hangen in het verleden.  In het kort, ze verwelkomen de complexiteit. Dit is de reden dat ze zo veerkrachtig, innovatief en vitaal zijn. 

Dit is exact de manier van werken, zoals jazz muzikanten dat in een Jazz band doen. Een duurzame onderneming is alleen mogelijk door gezamenlijk meesterschap. Dit betekent dat je onderneming functioneert als een Jazz band. 

Functioneert jouw team als een jazzband? 

Authenticiteit, Flow, Co-creatie & Lef

Incompany training volgens de Jazz methode

Een op maat gemaakte training waarin bedrijfskunde, hedendaagse wetenschap, best practices en eeuwenoude wijsheid samenkomen. 

6 weekse Mindfulness, Brein en Emotionele Intelligentie

Deze training kan ook in-Company worden gegeven. Het is een training die voor het eerst in ontwikkeld en gegeven bij Google. Soortgelijke trainingen worden inmiddels over de hele wereld gegeven. Dit is een training speciaal aangepast voor het Nederlandse bedrijfsleven en organisaties. 

Organisatie opstelling

Inzicht krijgen in de verborgen dynamiek van een team of de organisatie als geheel? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

De pijlers Jazz methode

Helderheid

Als een gezamenlijke intelligentie kunnen kijken naar wat je alleen niet kunt zien. Hierdoor kun je nieuwe antwoorden vinden en gecaluleerde risico’s nemen.


Vitaliteit

Improviseren en elkaar uitdagen om boven jezelf uit te stijgen. Te komen met nieuwe oplossingen.  Veerkrachtig omgaan met fouten en veranderingen. 


Verbinding

Het verwelkomen van de complexiteit. En zien dat dit betekent dat het geheel iets kan dat je niet kunt vinden in de afzonderlijke delen. Zo kan synergie ontstaan. 


Spiritualiteit

Erkennen en vieren dat je verbonden bent met een kracht groter dan ons allemaal. Dit betekent ook inzien dat we onderling afhankelijk zijn en onderdeel zijn van de generaties na ons. 

Zet de eerste stap, maak een afspraak 

contact opnemen

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.