Agenda voor de groepstrainingen. 


De trainingen worden gegeven door deskundige en ervaren trainers. We geven de trainingen in kleine groepen van max. 8 personen. De trainingen worden gegeven in ons eigen trainingscentrum: 

Trainingscentrum Jazz Coaching & Training
Witte Paal 304c
1742 LD SCHAGEN

Staat jouw training er niet bij, of op een datum dat je niet kunt. Neem dan even contact met ons op. Je bent van harte welkom! 

🎼 Here comes the sun, here comes the sun and I say it’s allright. 🎶

Methode beter ademen®️

Energie opdoen door ontspanning staat in deze training centraal. Je ontwikkelt een gezond adempatroon en leert je adem bewust in te zetten voor meer ontspanning of juist meer uithoudingsvermogen. De Methode beter ademen is een dynamische methode. Klank, beweging en volledige stilte vormen de basis. Deze methode verbindt alle bekende, effectieve ademmethodes.  

Zaterdagochtend  16 nov, 23 nov, 7 dec. 14 dec. 
Van 9.30 - 11.00 uur.
In het nieuwe jaar pakken we de draad weer op.

Prijs: 65,—  (voor 4x, de bovengenoemde data)
Trainingscentrum Jazz Coaching & Training


Systemisch Werken: Zelfcompassie 

Compassie inclusief jezelf staat centraal in deze training. Vind je geven makkelijker dan ontvangen? Vind je het makkelijker compassie voor een ander te hebben, dan voor jezelf? Wil je ervaren wat zelfcompassie voor jou kan betekenen? In deze training combineren we werken met vrije opstellingen en de systemische dans in combinatie met toneelspel. Deze training is onderdeel van een serie en is ook los te volgen. Je kunt het geleerde inzetten in je persoonlijke leven en in je professionele levens als coach en therapeut. Deze training geef ik samen met trainingsacteur Kim Hart. 

Vrijdag 20 december van 10.00 - 17.00 uur
Prijs: 150,— (voor de gehele training excl. lunch)
Trainingscentrum Jazz Coaching & Training

Training persoonlijk leiderschap 

6 weekse training Mindfulness, Brein en Emotionele Intelligentie. Deze 4 elementen zijn belangrijk voor Persoonlijk Leiderschap: 

  • Bewustzijn: Jezelf uit je huidige context kunnen halen. Het grote plaatje kunnen zien: visie, groter doel. 
  • In het moment leven: Kansen liggen alleen in het moment, in het hier en nu. Zie je kansen en pak je kansen.
  • Vertrouwen: Vertrouwen in jezelf, de ander en iets dat groter is dan onszelf. (los van religie) 
  • Flow: een krachtige energie die je helpt om je doelen te bereiken. 


Deze training is speciaal ontwikkeld voor professionals en leidinggevenden. Binnen Google is voor het eerst dit type training gegeven: ‘Search Inside Yourself’. Door de deelnemers wordt deze training ervaren als een cadeautje voor jezelf: kennis en kunde waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Een fijne sfeer en de nodige humor. 


  • Start op 9 januari 2020 
  • Donderdagavond 19.00 - 21.30
  • Prijs: 150,— (voor de complete training)
  • Trainingscentrum Jazz Coaching & Training

Sabai Mindfulness & Zelfcompassie 

8 Weekse training Sabai Mindfulness & Zelfcompassie. Sabai is een woord die zich niet in het Nederlands laat vertalen. Het is een gevoel van innerlijke vrede en tevredenheid. 

Deze data van deze training volgen. 


🎼 Let it be, let it be, let it be, let it be. Yeah, there will be an answers, let it be. Let it be, let it be, let it be, let it be. Wishper words of wisdom,  let it be. 🎶 Beatles


Sabai Mindfulness & Zelfcompassie 

Deze training wordt gegeven op onze ‘oude locatie’ in het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar.

Op het eerste YogaFest in Alkmaar kun je kennismaken met veel verschillende yogastijlen. En ook met deze speciale training: Sabai Mindfulness & Zelfcompassie een combinatie van Westerse methoden en Thaise wijsheid. Voor het yogafestival betaal je een entree prijs en kun je meerdere lessen volgen. Breng wel je eigen matje mee. 

Zondag 3 november - Nieuwe Warenhuis te Alkmaar.  

🎼 One can wish upon a star. Two can make a wish come true, yeah. One can stand alone in the dark. Two can make a light shine through. It takes two baby....🎶 Marvin Gaye  & Kim Weston

Incompany trainingen

Naast de trainingen geven we ook incompany regelmatig trainingen. Deze maken we graag voor je op maat, zodat het precies aansluit bij de wensen en behoeften van de organisatie. 
Voor informatie, kennismaking of prijsopgave, kun je een afspraak maken. 

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je jezelf aanmelden voor een training. Stuur ons dan even een mailtje. 

Trainingscentrum Jazz Coaching & Training
Marion Riteco
Witte paal 304c
1742 LD Schagen 


Telefoonnummer 06 2552 5459