De geur van de stilte.

Oscar Vlasidlas de Lubicz Milos

Essentiële oliën 

Essentiële oliën ook wel etherische oliën genoemd, is een vluchtige olie die wordt gewonnen uit plantaardige bestanddelen zoals bloemen, vruchten, zaden, schors en wortelen. 
Essentiële oliën staan bekend om hun geneeskrachtige en heilzame werking. 

Ik pas ze regelmatig toe tijdens sessies. Krijg daarop eigenlijk altijd een hele positieve feedback. Klanten die direct rust ervaren. Beter slapen. Meer focus ervaren. En ook dat het voor mensen die het lastig vinden te mediteren of nog nooit gemediteerd hebben, het met een drupje olie in de hand eigenlijk vanzelf lijkt te gaan. 

Essentiële oliën vind ik een mooie ondersteuning voor meditaties en de methode beter ademen®️

Zelf gebruik ik momenteel de essentiële oliën van Young Living, omdat ik zelf direct positief effect ervaar als ik het gebruik. Via een goede vriendin, die veel weet over gezond leven kwam ik er jaren geleden mee in aanraking. Ik begon met veel scepsis. Echter na mijn eigen ervaringen met Young Living kan ik het effect niet meer ontkennen. Ik gebruik ze zelf en zet ze indien gewenst in bij coaching en training. Het effect is bij veel mensen direct merkbaar. Ze ervaren meer verbinding met het hier en nu. Komen uit de ‘controle kamer’. Ze voelen zich meer verbonden met hun gevoel, hun lichaam en hun omgeving. Het geeft vaak net dat steuntje in de rug om je open te stellen voor de rust en ontspanning die je zoekt. 

Je kunt op de website van Young Living kijken voor meer informatie over de oliën. En als je wilt kun je ze bij mij bestellen. Dat bespaart je in ieder geval de verzendkosten en je hoeft je niet aan te melden als lid. 

Aromatherapie

Heerlijk tot rust komen of juist meer focus ervaren? Leer jezelf beter kennen via deze bijzondere geuren. Waarschijnlijk waren de oude Egytenaren de eersten die essentiële olieen toepasten voor aromatherapie. Ook in onze tijd is het nog steeds een waardevolle en wonderlijk. 

Young Living olie bestellen

Het is mogelijk om Young Living olie bij mij te bestellen. 
Ik heb niet alle oliën op voorraad, bestel sowieso iedere maand. 
Als je het snel in huis wilt hebben, dan kunnen we daar afspraken over maken. 

Wil je meer weten?

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. 

Essentiële oliën van Young Living


Een paar voorbeelden met praktische toepassingen. 

Peppermint

Voor meer focus. Ik noem dit ook wel de mindfulness olie. Het brengt focus en rust tegelijk. Je kunt ook een druppeltje olie toevoegen aan je water, voor een lekkere frisse smaak. 

R.C.

Fijne olie voor je luchtwegen. Ter ondersteuning van Methode beter ademen®️ Als je bijvoorbeeld last hebt van pollen. Of als je moeilijk kunt slapen door benauwdheid of last van je keel. Even een druppeltje op je borst wrijven voor het slapen gaan. 

Elemi 

Elemi heeft een kruidige, wierookachtige geur die zacht en ietwat azijnachtig is. Wordt traditioneel gebruikt voor de huid. Het ondersteund de huid en kalmeert de spieren na inspanning.