Jazz Coaching & Training

Voor de professional
Jazz Coaching en Training biedt zowel individuele trajecten aan, als groepstrainingen. We kunnen samen aan de slag gaan met onderzoeken wat er werkt voor jou. Daarbij maken we gebruik van wetenschappelijke inzichten en best-practices. En gaan we samen onderzoek wat werkt voor jou.

Voor teams en organisaties
Jazz Coaching & Training adviseert, biedt trainingen en trajecten aan voor het inzetten van interventies op het gebied van strategie vorming en implementeren van de strategie, het ontwikkelen leiderschap, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling en personele kwesties.

Jazz Coaching & Training.
Jazz Coaching & Training beschikt over inzicht in de belevingswereld en prioriteiten van professionals, managers en teams. Daarbij werken we samen om tot een sterk en integrale aanpak te komen. Ik ben goed in het doorgronden van complexe problemen te doorgronden en zoek graag samen met het team naar een oplossing. Deze oplossingen weet ik goed om te zetten in concrete interventies die passen bij het doel, management, team en organisatie. Ik kan snel schakelen en maak makkelijk verbinding binnen en buiten de organisatie. Daarnaast beschik ik over een flinke dosis relativeringsvermogen en sta ik positief in het leven.

Systemische benadering
Jazz Coaching & Training gebruikt een systeembenadering. Daarin ligt onze kracht. Inzicht in de complexiteit van het systeem en hoe je synergie kunt bereiken. Of het nu over jezelf gaat of over het team, de organisatie.
We helpen je bij het vermogen om te kunnen pinpointen welke interventie effectief zou zijn en het hele systeem in een positieve beweging krijgt. Om vervolgens samen met jou, jullie te onderzoeken wat de juiste interventie is, hoe deze in te zetten.

Wetenschap, eeuwenoude wijsheden en best practices. Wij combineren op een unieke wijze de nieuwste inzichten uit de hedendaagse wetenschap en beschikken over de nieuwste methodieken, deze combineren we met eeuwenoude wijsheid en best practices. 

Maatwerk

Jazz Coaching & Training ben ik niet alleen, het is een collectief van zelfstandig werkende professionals. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren. 

Onze trajecten maken je bewuster van jezelf en je omgeving. Dit ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. We doen continue onderzoek naar best practices, eeuwenoude wijsheid tradities en hedendaagse wetenschap gericht op persoonlijk meesterschap en duurzaam ondernemen. We onderzoeken bijvoorbeeld hoe je veerkracht opbouwt; de meest effectieve manieren van communicatie; hoe je je mentale fitheid traint, hoe je zelf-compassie ontwikkelt, etcetera. 

Een belangrijk onderdeel van de trajecten is het vinden van ontspanning en het creëren van flow. Ontspanning en flow (de perfecte balans tussen spanning en ontspanning) zijn heel belangrijk voor je kwaliteit van leven en werken.    Doordat je meer en meer ontspant ervaar je meer ruimte en kun je meer in lijn leven met wat je echt belangrijk vindt. Je krijgt ruimte voor de dingen waar het werkelijk om gaat zoals fijne relaties, stevig zelfvertrouwen, interessant werk en bijzondere ervaringen. Flow zorgt ervoor dat je optimaal kunt (samen)werken. Alles lijkt vanzelf te gaan, je bent optimaal gefocust en helemaal aanwezig in het moment. Doordat je meer in lijn leeft met wat je echt belangrijk vindt, zul je meer en meer flow ervaren. 
Iedereen kent momenten van ontspanning en flow. Door onze trainingen leer je meer en meer zelf ontspanning en flow te creëren. 

Onze trajecten zijn altijd een combinatie van coaching en training. Eerst gaan we samen onderzoeken wat je wilt loslaten en wat je wilt cultiveren. Vervolgens gaan we hetgeen je wilt cultiveren trainen. Het kost tijd om nieuwe gewoontes aan te leren en te trainen. Met onze hulp gaat het zeker lukken! 

Hieronder een kort overzicht van ons aanbod. 

Graag gaan we met je in gesprek in de vorm van een vrijblijvend, oriënterend gesprek.